Tagasi kõigi postituste juurde

Maksekeskus võtab nüüd vastu ka Liisi ID makseid

06.02.2017

Kõigil e-poodidel, kes kasutavad Maksekeskuse teenust, on nüüd võimalik ostjatele välja pakkuda ka maksmine Liisi ID kaudu. Liisi ID kaudu tasumist pakub Holm Bank.

Selle makseviisi valinud tarbija suunatakse Liisi.ee keskkonda, kus tal on võimalik sõlmida ja/või kasutusele võtta krediidilimiit, mille arvelt kauba eest tasutakse. Pärast allkirjastamist suunatakse tarbija tagasi kaupmehe e-poodi. Ekraanikuvadega selgituse tarbija näidisteekonnast leiate Holm Bank kodulehelt.

Kaupmehe jaoks toimib Liisi ID makseviis sarnaselt kõigile teistele Eesti pangalinkidele – tehingu kinnitused tulevad kohe pärast tarbijapoolset allkirjastamist. Väljamaksed toimuvad järgmisel tööpäeval, teenustasud on samad nagu teistelgi Eesti pangalinkidel ja tehingutele on võimalik teha ka tagastusi (mis on tasuta). Erinevalt levinud järelmaksulahendustest ei nõua see tasumisviis, et kaupmees allkirjastaks tarbija lepingu kolmanda osapoolena. Kaupmehele selle tasumisviisi lisamisel täiendavat halduskoormust ei teki, pole ka mingit lisanduvat püsikulu ega kaupmehe lepingutasu.

Liisi ID makseviisi aktiveerimiseks tuleb oma soovist teada anda support@maksekeskus.ee. Uut lepingut sõlmida ei ole vaja.

MakeCommerce moodulite kasutajatel ilmub Liisi ID logo makseviiside valikusse pärast makseviisi aktiveerimist. E-Abi moodulite kasutajad peavad logo kuvamiseks oma moodulit uuendama.

LiisiID