Tagasi kõigi postituste juurde

Maksekeskus võtab nüüd vastu ka Pocopay makseid

18.10.2016

Kõigil e-poodidel, kes kasutavad Maksekeskuse teenust, on nüüd võimalik ostjatele välja pakkuda ka Pocopay makse. Pocopay on Eesti innovaatiline finantsasutus, mis pakub igapäevast pangateenust. Pocopay kliendid saavad makseid teostada nutitelefoniga ja soovi korral kinnitada sõrmejäljega.

Kaupmehe jaoks toimib Maksekeskuse Pocopay lahendus sarnaselt Eesti pangalinkidega. Mingit lisatasu Pocopay aktiveerimisega ei kaasne ja tehingutasud on samad nagu Eesti pangalinkidel. Laekumised edastatakse kaupmehe pangakontole järgmisel tööpäeval.

Kõigile Eesti pangalinke kasutavatele e-poodidele aktiveeritakse Pocopay automaatselt 24. oktoobril. Kui nii kaua ei malda oodata, anna oma huvist teada support@maksekeskus.ee ja saame Sinu e-poele Pocopay lisada juba täna. Kõigile Maksekeskuse testkontodele on Pocopay makseviis juba lisatud.

Maksekeskus AS on Omniva kontserni kuuluv teenusepakkuja, kes teenindab rohkem kui 1000 e-poodi Eestis ja lähiriikides. Pocopay AS on makseasutus, mis pakub oma klientidele arvelduskontot ning MasterCard deebetkaarti.

Pocopay